Happy dog outside

Om VetFamily

Ledende fellesskap for veterinærer, dyreklinikker og dyresykehus

Våre medlemskap

Sammen er vi sterke! Vårt fellesskap lar våre medlemmer dra nytte av nye løsninger og felles innkjøpsbetingelser. Et medlemskap hos oss er en plattform for samarbeid og vekst. 

Vi tilbyr tre medlemskapsnivåer for å møte våre medlemmers ulike behov og ønsker. 

VetFamily Basis

Med VetFamily Basis får du tilgang til våre gode innkjøpsfordeler, kampanjer og fredagsseminarer samt gratis deltakelse på årsmøter og regionmøter.

Pris

For å bli medlem i VetFamily betaler du en innmeldingsavgift på 7.500 kr, deretter en årlig avgift på 5.200 kr. 

VetFamily Pluss

Med VetFamily Pluss får du i tillegg tilgang til kunnskapsbanken Vetlexicon, samt gratis deltakelse på 4 driftsrelatert webinarer pr år.

Pris

For å bli medlem i VetFamily betaler du en innmeldingsavgift på 7.500 kr, deretter en årlig avgift på 14.900 kr. 

VetFamily Pro

Med VetFamily Pro får du i tillegg til innholdet i Basis og Pluss en verktøykasse med det du trenger for å forenkle, forbedre og kvalitetssikre den daglige driften av klinikken. 

VetFamily Pro inneholder håndbøker og tilhørende dokumentmaler innen drift, ledelse, HMS og markedsføring som ligger tilgjengelig for deg når du trenger det. I tillegg får du muligheten til å gjennomføre kunde- og medarbeiderundersøkelser, ha god oversikt over klinikkens sikkerhetsdatablader gjennom en digital plattform, og ved et par tastetrykk kunne legge ut nye poster på sosiale medier ved å bruke ferdigproduserte innlegg med bilder. 

Det unike med VetFamily Pro er at du har alt samlet på ett sted. Innholdet er bransjerelatert og dermed mer ferdig enn hos andre leverandører. 

Pris

For å bli medlem i VetFamily betaler du en innmeldingsavgift på 7.500,-. Pris for VetFamily Pro er basert på klinikkstørrelse og erstatter årsavgiften for basis/pluss medlemskapet.

  • Klinikkomsetning < 5 MNOK:    18.700,-
  • Klinikkomsetning 5 - 9 MNOK:  24.800,-
  • Klinikkomsetning > 9 MNOK:    29.900,-

 

Dine fordeler som medlem hos VetFamily

Green symbol with percentage symbol and a hand holding a cat

Bedre lønnsomhet

Bedre innkjøpsbetingelser og våre verdiøkende løsninger hjelper din klinikk å bedre lønnsomheten.

Green symbol with megaphone

En samlet stemme

Ved å jobbe sammen skaper vi en sterkere posisjon og en tydeligere stemme. Samhandling gir bedre betingelser, økt effektivitet og et bærekraftig fellesskap.hengig klinikk konkurrere med samme eller bedre betingelser enn større dyresykehus og kjeder.

Green symbol with portfolio

Driftsstøtte

Vi tilbyr nødvendige verktøy og bistår i utviklingen av din virksomhet. Du får tilgang til støtte innen blant annet HR, IT, økonomi, administrasjon og klinikkledelse.

Green symbol with cap

Kompetanse og erfaringsutveksling

Gjennom VetFamily og våre leverandører får du tilgang til kunnskap og erfaringer innen relevante emner. Vi jobber løpende med å dele kunnskap og ser med glede at det også skjer på tvers av medlemmene.

Green symbol with cog wheels

Kvalitetsutvikling

Med bedre lønnsomhet og tidsbesparende løsninger får du både mer tid og ressurser til å investere i kvalitet. Kvalitet på lokaler, innredning og utstyr, samt i folkene dine!

Green symbol with clock

Spar verdifull tid

Vi tar ansvar for løpende kontakt med leverandørene, årlige leverandørforhandlinger og overvåker at du til enhver tid får de riktige betingelsene. Vi tilbyr også en rekke tjenester som hjelper deg med å spare tid.

Two people helping another person climb a cliff

Vi hjelper medlemmene våre til å bli bedre i dag og være klar for fremtiden

Møt vårt team

Morten Aas

Daglig leder

morten.aas@vetfamily.no
+47 911 86 077

Morten har lang erfaring fra kjedearbeid, både som kjededirektør i NorliLibris og daglig leder for Thanke Retail med både kjedevirksomheter og egen logistikkløsning i NorgesGruppen.

Han har jobbet mye med konseptutvikling og drift. Han har også erfaring fra grossistleddet som markedsdirektør i EMO og før det jobbet han i Egmont på forlagssiden.

Morten har bred erfaring fra bransjeforeningsarbeid blant annet som styremedlem i Den Norske Bokhandlerforening.

Morten har drevet med hundekjøring og har vært hundefører i forsvaret.

Linn Borg Torstenrud

VetPlan og VetFamily Pro ansvarlig

linn.borg.torstenrud@vetfamily.no
+47 480 96 464

Linn har ansvaret for VetPlan og medlemskapet VetFamily Pro.

Linn jobber for å sette fokus på viktigheten av å arbeide forebyggende gjennom vår tjeneste VetPlan, en forebyggende helseplan. Gjennom implementeringen av AniPlan på AniCuraklinikkene tilbake i 2017, har Linn opparbeidet seg mye erfaring innen helseplaner og er derfor en god sparringspartner for deg som ønsker å sette forbyggende dyrehelse i system.

Linn har også ansvaret for VetFamily Pro medlemskap, og jobber med å kontinuerlig utvikle og vedlikeholde innholdet i medlemskapet.

Linn er utdannet veterinær og jobbet i smådyrpraksis før hun startet i VetFamily.

 

Hanne Herstad

VetBusiness ansvarlig

hanne.herstad@vetfamily.no
+47 415 06 098

Hanne startet i VetFamily i juni 2020 og har ansvaret for konsulenttjenesten vi tilbyr våre medlemmer innen drift, ledelse og HR.

Hanne er utdannet veterinær fra NVH i 2004. Hun jobbet de første 10 årene som smådyrveterinær ved flere dyreklinikker på Østlandet. Fra 2007 til 2019 jobbet Hanne i kjeden AniCura, først i kombinasjon som klinikkleder/-veterinær, deretter som leder for AniCura Dyresykehus Oslo og regionsleder for totalt 7 klinikker i Oslo-området.

Hanne har bred erfaring og kunnskap innen drift av dyreklinikker av ulik størrelse.

 

Susan Fjeld

VetBusiness og VetEducation ansvarlig

susan.fjeld@vetfamily.no
+47 926 03 720

Susan har ansvaret for VetBusiness sammen med Hanne Herstad, og er også ansvarlig for VetEducation.

Susan har jobbet som veterinær hovedsakelig i smårdyrpraksis i nesten 20 år og har vært klinikkleder ved to dyreklinikker i AniCura i Bergensområdet.

Susan har lang erfaring med å lede klinikker gjennom omstillinger og vekst. Hun har også erfaring med å bygge ny klinikk. Susan liker å se mulighetene for å forbedre kundeopplevelsen, arbeidshverdagen og lønnsomheten på klinikken. Å bygge nettverk for å lære av andre og fange opp gode ideer er noe Susan er opptatt av.

Susan har de siste årene jobbet som seniorinspektør i Mattilsynet, hvor hun hovedsakelig har jobbet med dyrevelferd.

 

Bakgrunn

Ett nettverk for lokalt eide dyreklinikker

VetFamily ble opprettet i Danmark i 2000 for å gi lokalt eide klinikker felles innkjøpsbetingelser og for å være en plattform for å drive felles aktiviteter som erfaringsutveksling, utdanning og markedsføring. 

VetFamily finnes nå i Sverige, Norge, Tyskland, Nederland, Frankrike, Spania, Belgia og Australia, USA og Brasil.

Totalt er det ca. 5000 klinikker med i VetFamily.