Happy dog outside

Om VetFamily

Ledende fellesskap for veterinærer, dyreklinikker og dyresykehus

Fordeler for klinikken

Green symbol with percentage symbol and a hand holding a cat

Bedre lønnsomhet

Bedre innkjøpsbetingelser og våre verdiøkende løsninger hjelper din klinikk til bedre lønnsomhet.

Green symbol with portfolio

Driftsstøtte

Vi tilbyr verktøyene og bistår i utviklingen av din virksomhet. Du får tilgang til støtte innen HR, IT, økonomi, administrasjon, klinikkledelse og mer.

Green symbol with cap

Kompetanse og erfaringsutveksling

Gjennom VetFamily og våre partnere får du tilgang til kunnskap og erfaringer innen mange relevante emner. Vi arrangerer også medlemsmøter med mulighet for å utveksle erfaringer og lære av hverandre.

Green symbol with clock

Spar verdifull tid

Vi tar ansvar for årlige leverandørforhandlinger og tilbyr tjenester som hjelper deg med å spare tid og lar deg konsentrere deg om å gi pasientene dine best mulig omsorg.

Green symbol with cog wheels

Kvalitetsutvikling

Med bedre lønnsomhet og forenklet klinikkledelse får du tid og ressurser til å investere i kvalitet - gjennom moderne utstyr og forbedring av prosesser. Ta kontakt, så hjelper vi gjerne til.

Green symbol with megaphone

En samlet stemme

Sammen er vi sterke - ved å jobbe sammen skaper vi en sterkere posisjon og en tydeligere stemme. Vi lar deg som en uavhengig klinikk konkurrere med samme eller bedre betingelser enn større dyresykehus og kjeder.

Two people helping another person climb a cliff

Vi hjelper medlemmene våre til å bli bedre i dag og være klar for fremtiden

Møt vårt team

Morten Aas

Daglig leder

morten.aas@vetfamily.no
+47 911 86 077

Morten har lang erfaring fra kjedearbeid, både som kjededirektør i NorliLibris og daglig leder for Thanke Retail med både kjedevirksomheter og egen logistikkløsning i NorgesGruppen.

Han har jobbet mye med konseptutvikling og drift. Han har også erfaring fra grossistleddet som markedsdirektør i EMO og før det jobbet han i Egmont på forlagssiden.

Morten har bred erfaring fra bransjeforeningsarbeid blant annet som styremedlem i Den Norske Bokhandlerforening.

Morten har drevet med hundekjøring og har vært hundefører i forsvaret.

Linn Borg Torstenrud

VetPlan ansvarlig

linn.borg.torstenrud@vetfamily.no
+47 480 96 464

Linn har ansvaret for VetPlan. VetPlan er en forebyggende helseplan for kjæledyr, og en tjeneste VetFamily tilbyr sine medlemmer.

Linn hadde ansvaret for implementeringen av AniPlan på AniCuraklinikkene og har gjennom årene fått mye erfaring innen helseplaner og er derfor en god sparringspartner når det kommer til innhold, planlegging og lansering av VetPlan på klinikken.

Linn er utdannet veterinær fra NMBU, og jobbet på en smådyrklinikk før hun startet i VetFamily høsten 2017.

 

Hanne Herstad

VetBusiness ansvarlig

hanne.herstad@vetfamily.no
+47 415 06 098

Hanne startet i VetFamily i juni 2020 og har ansvaret for konsulenttjenesten vi tilbyr våre medlemmer innen drift, ledelse og HR.

Hanne er utdannet veterinær fra NVH i 2004. Hun jobbet de første 10 årene som smådyrveterinær ved flere dyreklinikker på Østlandet. Fra 2007 til 2019 jobbet Hanne i kjeden AniCura, først i kombinasjon som klinikkleder/-veterinær, deretter som leder for AniCura Dyresykehus Oslo og regionsleder for totalt 7 klinikker i Oslo-området.

Hanne har bred erfaring og kunnskap innen drift av dyreklinikker av ulik størrelse.

 

Bakgrunn

Ett nettverk for uavhengige dyreklinikker

VetFamily ble opprettet i Danmark i 2000 for å gi uavhengige klinikker felles innkjøpsbetingelser og for å være en plattform for å drive felles aktiviteter som erfaringsutveksling, utdanning og markedsføring. 

VetFamily ble deretter lansering i Sverige (2014), Norge (2015), Tyskland (2017), Nederland (2017) og Frankrike (2019). I 2020 ble VetFamily lansert i Kina og Spania. 

VetPlan, som er VetFamily sin forebyggende helseplan, ble først lansert i Danmark i 2016, og har siden blitt lansert i Sverige, Norge og Nederland.

A pin that is fastened to a paper with years in a list