Spørsmål og svar

Hva er VetFamily?

VetFamily er en innkjøpsallianse for lokalt eide dyresykehus, dyreklinikker og veterinærer.

Medlemmene i VetFamily får tilgang til gode innkjøpsavtaler, kompetanseutvikling og driftsutvikling. Gjennom økt lønnsomhet og redusert tid på administrasjon, får medlemmene bedre mulighet til å investere i moderne utstyr og bruke mer tid til sine pasienter.

Hvordan kommer varemerket VetFamily til å synes?

VetFamily varemerket (logo) vil ikke bli brukt mot kunder, medlemmene bruker sine eksisterende sterke lokale navn og logoer. Vi bruker VetFamily logoen i kommunikasjon med medlemmene. 

Hvem kan bli med i VetFamily?

VetFamily er åpen for alle lokalt eide dyresykehus/klinikker og veterinærpraksiser hvor eierne vil utvikle sine virksomheter. Vårt mål er å hjelpe til med å videreutvikle din klinikk og gjøre det mer attraktivt og morsomt å være en entreprenør i veterinærbransjen. 

Når jeg blir med i VetFamily, er jeg forpliktet til å gjøre innkjøp via VetFamily sine avtaler?

Nei - som medlem bestemmer du selv hvilke av våre avtaler du vil benytte. Vårt mål er å gi deg de beste tilbudene, fra de beste leverandørene. Vi evaluerer fortløpende og jobber sammen med våre leverandører for å sikre best mulig kvalitet.

Hvor mye kommer jeg til å spare som medlem i VetFamily?

Dersom du utnytter alle våre gunstige avtaler kommer du til å oppnå betydelige besparelser, men du vil også spare tid og få tilgang til andre verdiøkende tjenester som for eksempel VetPlan. Be oss om å gjøre en kostnadsbesparingsanalyse av din klinikk så ser du hva du kan spare.

Hvor mye koster det å bli medlem i VetFamily?

Ved innmelding betaler du en innmeldingsavgift på 7.500 kr. Deretter en årlig avgift på 4.900 kr. Om du velger VetFamily Pro er kostnaden per år fra 11.600,- til 20.500,- avhengig av omsetning. Denne avgiften erstatter årsavgiften for et basis medlemskap. Priser oppgitt er eks. mva. 

Hvordan blir jeg medlem?

Er du interessert, vennligst ta kontakt med oss så kan vi avtale et møte, fysisk eller på telefon. I møtet går vi gjennom VetFamily konseptet og de fordelene du får som medlem. Hvis du ønsker å bli medlem kan du ta i bruk våre fordeler nesten umiddelbart. Vi gir beskjed til alle leverandørene - du slipper å gjøre noe selv. Det er en uforpliktende prøveperiode på 6 måneder.

Hva skjer om jeg melder meg ut av VetFamily?

Da vil du ikke lenger ha tilgang til VetFamily sine rabatter, tjenester og betingelser fra våre leverandører. Bindingstiden er 2 år fra signering og deretter fornyelse 1 år av gangen med 3 måneders varslingstid.

Hva innebærer det at jeg får tilgang til VetFamily sine tjenester og leverandørbetingelser?

Du velger selv om du vil kjøpe produkter og tjenester fra våre leverandører. Vårt mål er å gi deg de beste tilbudene, fra gode leverandører. Vi evaluerer fortløpende og jobber sammen med våre leverandører for å sikre best mulig kvalitet og betingelser.

For meg er det viktig å være uavhengig og kunne bestemme over min klinikk selv - vil samarbeidet med VetFamily begrense meg?

Nei. Hele tanken med VetFamily er at du fortsatt bestemmer og kan påvirke uten å gi avkall på lokal råderett. Du får rett og slett bedre innkjøpsbetingelser og andre gode tilbud.

Kan jeg som medlem påvirke utviklingen av VetFamily?

Absolutt, vi er alltid åpne for nye ideer og vi ønsker din tilbakemelding på hvordan vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Hvert år velger vi et medlemsråd bestående av fire medlemmer som vi har en regelmessig dialog med. Målet med dette er å få frem synspunkter og forslag slik at tilbudet utvikles i tråd med disse ønskene.

Er du VetPlan-kunde, og har spørsmål angående din VetPlan?

For spørsmål angående ditt VetPlan abonnement, vennligst ta kontakt med din VetPlan-klinikk.

Person holding a cat in its arms

Interessert i medlemskap? Meld din interesse her

Bli medlem