skip to Main Content
VetPlan- trygghet for din beste venn.

VetPlan er en helseplan med forebyggende tjenester til din hund eller katt. Hver klinikk setter sammen sine egne pakker basert på hva de mener at ditt kjæledyr har behov for i løpet av ett år. Typiske tjenester i pakkene er helseundersøkelser, årlig vaksine, kloklipp og resepter.

VetPlan skal gjøre det lettere for deg å følge med på ditt kjæledyr sin helse og trivsel. Regelmessig tilsyn kan bety at eventuelle sykdommer, ubehag eller tannproblemer blir oppdaget på et tidligere tidspunkt, og behandling kan dermed settes inn raskt. Du får påminnelser på tjenestene du har til gode i din pakke.

En sikkerhet- ikke en forsikring

VetPlan er ikke en forsikring, og vi anbefaler alle å tegne en dyreforsikring uansett om du velger VetPlan eller ikke. Som VetPlan-kunde får du gode rabatter på dyreforsikring hos Gjensidige.

Hvordan fungerer VetPlan?

VetPlan er en helseplan tilpasset norske forhold. Som dyreeier betaler du en fast månedsavgift via avtalegiro til din dyreklinikk. Dermed får du tilgang til en rekke tjenester som er skreddersydd av din lokale klinikk.

Med VetPlan får du spredt kostnadene dine utover året, og får på denne måten mer forutsigbare veterinærutgifter.

Andre fordeler

Som VetPlan-kunde får du også gode bonusordning på fôr, og rabatt på dyreforsikring hos Gjensidige.

Er du allerede VetPlan-kunde?

Eventuelle spørsmål rettes til klinikken du har VetPlan hos.

Back To Top