Happy dog outside

VetEducation

Vårt mål er å hjelpe deg med å bli bedre i dag og være klar for morgendagen.

VetEducation

Det er mange fagområder du skal beherske, noe som gir løpende behov for videre- og etterutdanning. Gjennom VetEducation setter vi kompetanseheving i fokus. Vårt ønske og mål er å sette klinikkdrift som ledelse, HR, kommunikasjon, økonomi og markedsføring på agendaen. Vi tilbyr alt fra korte webinarer til mer omfattende lederprogram. 

  • Årsmøte og regionmøter
  • Lederutvikling
  • VetFamilys fredagsseminar
  • Webinarer
  • Andre kurs

Les mer nedenfor.

Årsmøter

Årlig arrangerer vi et medlemsmøte i september som er gratis å være med på. Dagen er fullpakket med gode foredrag og hyggelig prat med kollegaer. Vi setter også alltid av god tid til å besøke messen hvor våre leverandører stiller med stand. 

Regionmøter

Årlig arrangerer vi lokale møter 6-8 steder i Norge som er gratis å delta på. Dette er heldagsmøter bestående av både innlegg fra VetFamily, men også faglig innlegg fra dyktige foredragsholdere. De siste årene har vi hatt om tenner, reproduksjon og onkologi.

 Vi ønsker å skape et engasjert nettverk hvor vi deler og hjelper hverandre på tvers, og ser at regionmøtene er ypperlige møteplasser for kolleger som holder til i samme område. 

Lederutvikling

Ledelse er et fag og ikke noe man nødvendigvis blir god på helt av seg elv. Vi arrangerer alt fra dagskurs til lederprogram som går over en lengre periode.

VetFamilys fredagsseminar

Faglig seminar hver fredag fra kl. 8-9. Dette er et gratis tilbud til alle medlemmer. Har du ikke tid til å delta finner du enkelt opptak av seminarene på vår medlemsportal. 

Webinarer

Flere ganger i året tilbyr vi gratis webinarer for våre VetFamily Pro medlemmer. Temaene varierer, men det er alltid relatert til innholdet i VetFamily Pro. 

Andre kurs

Alt fra kommunikasjonskurs og medisinskfaglige kurs i samarbeid med våre leverandører, samt dyrepleier- og assistentsamlinger. 

Person holding a grey cat

Vil du vite mer om VetEducation?

Kontakt oss

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler

Informasjonskapsler (“cookies”) består av små tekstfiler. Tekstfilene inneholder data som lagres på din enhet. For å kunne benytte enkelte informasjonskapsler trenger vi ditt samtykke. Vi i VetFamily AS, organisasjonsnummer 914 470 595 benytter følgende informasjonskapsler. For å lese mer om hvilke informasjonskapsler vi bruker og lagringstid, klikk her for å komme til vår informasjonskapsel policy.

Administrer innstillingene for informasjonskapsler

Nødvendige cookies

Nødvendige informasjonskapsler er informasjonskapsler som må benyttes for at grunnleggende funksjoner på nettsiden skal kunne fungere. Grunnleggende funksjoner er for eksempel informasjonskapsler som er nødvendig for at du skal kunne bruke menyen og navigere på nettsiden.

Informasjonskapsler som registrerer statistikk

For å vite hvordan du bruker nettsiden legger vi inn informasjonskapsler for å samle statistikk. Disse informasjonskapslene anonymiserer personlig data.